Referencer

Som zoneterapeut, akupunktør, healer og rådgiver er mit mål altid at skabe tydelig fremgang og forbedring hos mine patienter. Nedenfor kan du læse nogle udtalelser fra personer, der har fået hhv. øreakupunktur, zoneterapi og healing:

"Dejligt når ting lykkes"

"Jeg søgte hjælp hos Charlotte, da jeg var plaget af væske i fødderne. Efter nogle gange med zoneterapi var det aftagende, og til slut næsten væk. Vi kom til at snakke om mine KRAFTIGE menstruationer, der varede 7 dage. Charlotte foreslog at jeg fik et par nåle i ørende under behandlingen. Bagefter fik jeg nogle små magnet perler sat på ørerne. Allerede efter første behandling med både zoneterapi og øreakupunktur varede min menstruation kun 3 dage og var ikke nær så kraftig. Jeg har fået flere behandlinger siden, og mine menstruationer er nærmest helt normale, hvilket er en kæmpe lettelse."        Karin, 51 år og en glad patient

E.J., 64 år:

"For et halvt år siden, fik jeg meget ondt i min venstre fod, så hver gang jeg skulle gå, var det et problem. Efter halvanden måned gik jeg til læge, og fik en henvisning til en fysioterapeut. Her fik jeg indlæg til mine sko samt 7 behandlinger. Desværre hjalp det ikke. Gik til lægen igen, der sagde at det måtte jeg nok lære at leve med.

I januar begyndte jeg hos Charlotte og allerde efter 2 power zoneterapi og øreakupunktur, blev min fod væsentlig bedre. Efter 4. gang var smerten helt væk. Jeg har fået 7 behandlinger i alt, så det har desuden hjulpet på andre dårligdomme. Det har været en rigtig positiv oplevelse og en befrielse ikke længere at døje med de smerter. Jeg vil helt sikkert gå til Charlotte igen, hun er nem at snakke med og man føler sig tryg i hendes hænder."

L.A., 59 år:

"Jeg har igennem 3 måneder fået øreakupunktur og zoneterapi hos Charlotte Andersen. 1.gang jeg mødte Charlotte Andersen var der bare en masse god energi der kom gang i.. Udover at få velvære  efter behandlinger hos Charlotte Andersen er der altid en god stemning og en utrolig empati. Jeg er glad for at have købt et klippekort med 8 behandlinger, så jeg kan vedligeholde kontakten og føle mig godt tilpas efter konsultationerne. Jeg giver mine bedste anbefalinger."

 

B.J., 58 år:

"De sidste år, har jeg fået zoneterapi mod min høfeber og for generelt at booste mit immunforsvar. Charlottes kombination af zoneterapi og øreakupunktur er meget virkningsfuld for mit høfeber, så jeg er næsten symptomfri. Jeg er glad for at komme hos Charlotte, der altid er behjælpelig med forslag og ideer til at styrke helbredet."

 

M.B.B., 56 år:

"I begyndelsen bruger den masser af energi på, at slippe fri af fangenskabet! På denne måde vil jeg illustrere min fysiske/psykiske tilstand, da jeg første gang mødte Charlotte, som i løbet af få minutter vandt min fortrolighed. Jeg havde på daværende tidspunkt flere gange fået zoneterapi af forskellige zoneterapeuter og var glad for behandlingerne. Tilfældet ville at den bestilte zoneterapeut var blevet syg, og Charlotte skulle derfor varetage min behandling i begyndelsen af året 2012. Denne behandling fik stor betydning for en positiv udvikling af mit liv!

Charlotte kunne næsten ikke røre ved mine fødder og fortalte mig empatisk og med megen etik, at jeg havde brug for at konsultere min læge. Det viste sig, at Charlotte havde ret i hendes diagnose. Charlotte er ærlig, og noget af hendes store faglige viden, delte hun gerne med mig. Igennem healing, zoneterapi og diverse hjemmeøvelser, udrensninger (samt vitaminer, olier og lægeordineret vitaminer) blev jeg i løbet af få måneder en glad og positiv person igen.
Jeg kan varmt anbefale behandlinger hos Charlotte."

 

 

Dejligt når ting lykkes. 
Jeg søgte hjælp hos Charlotte, da jeg var plaget at væske i fødderne. Efter nogle gange med zoneterapi var det aftagende, og til slut næsten væk. Vi kom til at snakke om mine KRAFTIGE menstruationer, der varede 7 dage, og Charlotte forslog jeg fik et par nåle i ørerne under behandlingen. Bag efter fik jeg nogle små magnet perler i ørerne. Allerede efter første behandling med både zoneterapi og øreakupunktur varede min menstruation kun 3 dage og var ikke nær så kraftig. Jeg har fået behandling flere gange og nu er min menstruation nærmest helt normal, hvilket er en kæmpe lettelse.
Karin, en glad patient

LILLE BORGERGADE 13A | 9400 NØRRESUNDBY | MOBIL 51 52 96 27 | CA@CHARLOTTEANDERSEN.DK