Zoneterapi

Zoneterapi er en seriøs terapiform, der styrker kroppens selvhelbredende kræfter og giver klienten mulighed for at komme i en bedre sundhedstilstand fysisk og følelsesmæssig.

Zoneterapi er udover at være en seriøs behandling, også en meget behagelig terapiform, som skaber megen velvære og ro i krop og sjæl

For at kunne at booste kroppens selvhelbredende kræfter, kræver det en serie behandlinger. Typisk omkring 10 behandlinger. Min anbefaling er, at der i starten af terapiforløbet helst ikke må gå mere end 1 uge mellem hver behandling.

 Efter 5-6 behandlinger kan der som regel gives behandlinger hver 2. uge.

 

Power zoneterapi er en meget kraftfuld behandlingsform, som booster kroppens selvhelbreden kræfter. Behandlingen arbejder sig meget dybt ind i kroppen og virkningen holder længere. Det vil lige at den ønskede virkning oftes nåes på færrer behandlinger end almindelig zoneterapi. Der gives typisk 6-8 behandlinger.

I power zoneterapi arbejdes der både på reflekszonerne under fødderne og på områder på kroppen. f.eks hvis du har skulder problemer, så arbejder jeg bl.a. på skulder reflekszonen under foden, men jeg arbejder og på selve skulderen. Power zoneterapi virker som zoneterapi også følelsesmæssigt

   

HVAD KAN ZONETERAPI OG POWER ZONETERAPI HJÆLPE PÅ?

Begge former for Zoneterai  kan hjælpe på rigtig mange ubalancer.  De er IKKE helbredende, men styrker begge kroppens selvhelbredende kræfter og er derved med til at genoprette mange ubalancer.

Zoneterapi og Power Zoneterapi kan bla. hjælpe ved:

Muskelspændinger

Hovedpiner/migræne

Problemer i fordøjelsessystemet – fra den ene ende til den anden J

Stress

Allergi/ Astma

Gigt smerter

Træthed – fysisk/psykisk

Dårligt søvnmønster

Følelsesmæssige blokeringer

Skrigeture ved spædbørn (kolik)

Styrker kroppens immunforsvar

Kredsløbsproblemer

Kan også bruges til at mindske bivirkninger i forbindelse med Kemo

Hud problemer

 

HVORDAN VIRKER ZONETERAPI?

Zoneterapi er en ældgammel terapiform, hvor der primært arbejdes med fødderne.  Der arbejdes ud fra en spejlrefleksteori, da hvert enkelt organ i kroppen er afspejlet under fødderne. Ved at arbejde på disse organers reflekszoner, sker der en afbalancering i selve organet.

Der sker desuden en afbalancering gennem meridianbanerne og gennem de organrelaterede muskler. I kinesisk medicin er følelser og organer stærkt forbundet, da der er relateret forskellige følelser til de for skellige organer.

Når jeg arbejder på nyrernes reflekszone under fødderne, påvirkes den fysiske nyre, nyremeridianen, nyrernes organrelaterede muskler og alle de følelser der hører til nyren.- Livsenergi, vitalitet, selvtillid, angst, frygt, osv…

Der udskilles også en del endorfiner under behandlingen.

I grove træk vil du i et terapiforløb opleve at du og din krop gennemgår:

Udrensningsperiode – gamle skavanker kan kortvarigt blusse op, for så at forsvinde igen.  Du kan også opleve øget flod af div. Kropsvæsker, øget mængde urin med muligvis ændring i farve og lugt.

Genopbygningsperiode – Her mærker du terapiens gavnlige virkning. Dine ubalancer bliver mindre og mindre generende.

Vedligeholdelsesperiode - Ja, det giver nærmest sig selv J Her vedligeholder du det resultat du har opnået gennem behandlingerne J

 

LILLE BORGERGADE 13A | 9400 NØRRESUNDBY | MOBIL 51 52 96 27 | CA@CHARLOTTEANDERSEN.DK