Wellness zoneterapi

At fylde 50 år, har virkelig fået mig til at reflektere over mit liv, har virkelig tænkt over hvad jeg sætter pris på i tilværelsen. Jeg er vild med zoneterapi, champange, jordbær og syntes det er fantastisk hvis jeg kan få mulighed for at få angsigtmassage, men jeg ligger og slapper af. At kunne nyde i fred og ro, slappe af samtidig med jeg bliver behandlet... What a treat!

Jeg har ikke kunne finde sådan en behandling nogle steder, så derfor har jeg besluttet mig for at give dig muligheden. Jeg har derfor lavet en wellness behandling, som jeg selv drømmer om.

Som velkomst får du en forfriskende drik, velsmagende økologisk chokolade og noget frugt, som du kan nyde, mens du får et skønt varmt detox fodbad. Bagefter kommer du på briksen, hvor jeg vil give dig en blid ansigtsmassage, men en gel som giver liv til din hud. Der efter får du øreakupunktur.

Jeg vil efterfølgende smøre dine fødder ind i en velduftende og økologisk creme, og give dig blid og berolinge zoneterapi. Behandlingen varer 90 minutter.

Lyder det lækkert?

Jeg lover dig total afslapning, velvære samtidig med du og din krop får et energitilskud...ren selvforkælelse.

Du kan også tage et menneske med som betyder meget for dig, så kan I få 90 minutters hyggelig forkælelse sammen 

Prisen for 1 person: 895 kr.

Prisen for 2 personer: 1495 kr. 

 

LILLE BORGERGADE 13A | 9400 NØRRESUNDBY | MOBIL 51 52 96 27 | CA@CHARLOTTEANDERSEN.DK